iktisad3

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Avrasya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi iyi bir araştırma üniversitesinde olması gereken bütün özelliklere sahip bir fakültedir. Hedefimiz bu araştırmaların hem teorik hem de uygulamada evrensel bilgi birikimine katkı sağlamasıdır. Fakültemiz bünyesinde kurulu araştırma merkezleri sektör ortaklarıyla bu araştırmaları kurgulamakta ve uygulamaktadırlar. Her biri kendi alanlarında uzman ve deneyimli öğretim üyelerimiz bu üretkenlikleriyle dünyada ekonomi ve işletme eğitimin ve uygulamasının geleceğini belirleyen kadronun üyeleridirler. Fakülte öğretim üyelerimiz bu bilgi birikimi ve deneyimlerini öğrencilerimize altı lisans programı üzerinden aktarmaktadırlar.

lisans programlarımız

İİBF dahilinde lisans programlarımız şunlardır:

Bankacılık ve Finans Bölümü
İktisat Bölümü
İşletme Bölümü
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü
Maliye Bölümü
Uluslararası İlişkiler Bölümü
Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret Bölümü

Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü

Programlarımız ilgili sektörlerin ihtiyaçları göz önüne alınarak sektörün ileri gelen kurumları ve uzmanlarıyla birlikte hazırlanmıştır. Amacımız ekonomi ve işletme eğitiminde geleceğin istihdam ihtiyaçlarını karşılayabilecek ve henüz öğrenim hayatı sırasında staj ve yarı zamanlı çalışmak üzere katıldıkları kurumlara birinci günden itibaren katkıda bulunabilecek donanımda ve özgüvende mezunlar yetiştirmektir. Öğrencilerimize iş hayatıyla iç-içe bir lisans eğitimini staj ve sertifika programlarımız, sektörel çözümler ders programımız ve profesyonel gelişim ofisimizin desteği sayesinde veriyoruz.

iktisad5